Президентът на Русия Владимир Путин днес гласува онлайн на регионалните

...
Президентът на Русия Владимир Путин днес гласува онлайн на регионалните
Коментари Харесай

Путин гласува онлайн на регионалните избори

Президентът на Русия Владимир Путин през днешния ден гласоподава онлайн на районните избори в Русия, като прикани руснаците да последват образеца му и да вземат участие във вота.

" Призовавам жителите на районите, в които сега се създават избори, да вземат участие ", сподели Путин във видео, излъчено от Кремъл. " Още повече, че в нашата страна изборните процедури се провеждат по допустимо най-удобния метод ", добави съветският президент, седнал пред компютъра в кабинета си.

Регионалните избори в Русия за назначение на губернатори, районни депутати и общински съветници, се създават в границите на три дни в страната - от петък до неделя. По думите на управляващите това е по този начин, с цел да могат допустимо най-вече гласоподаватели да дадат своя глас, показва Агенция Франс Прес. В няколко съветски района, в това число в столицата Москва, е допустимо и онлайн гласоподаване. Тази година Русия провежда и гласоподаване в четири окупирани украински района – Запорожка, Херсонска, Донецка и Луганска област. 

" Надявам се, че всеки един от вас ще прояви виновен цивилен метод ", акцентира Путин, преди да пусне своя глас онлайн. " Благодаря ви, гласувахте сполучливо ", гласеше по-късно надписът на екрана на компютъра му.

По традиция неделята се счита за главен ден на районните избори в Русия заради по-големия напор на гласоподаватели. По информация от съветската Централна изборна комисия първите резултати се чака да бъдат оповестени на следващия ден вечерта
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР