Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес предложил халфа на „белите“

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес предложил халфа на „белите“
Коментари Харесай

Перес предложил халф на Реал на боса на ПСЖ

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес предложил халфа на „ белите “ Иско на сътрудника си от Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи, твърди Diario Gol. Информацията на изданието гласи, че това се е случило по време на първия осминафинален конфликт сред двата европейски гранда в Шампионската лига, приключил с триумф от 3:1 за настоящия притежател на трофея.

Източниците на цитираното издание разкриват, че предлагането на Перес обаче не било посрещнато задушевно. Ал-Келайфи отказал изрично, а отрицателен бил отговорът и на питане със същата устременост за Карим Бензема.

Припомняме, че по-рано медиите в Испания писаха, че е доста евентуално Иско да напусне „ Бернабеу “ след края на сезона. Слуховете са, че полузащитникът не удовлетворявал условията на Зинедин Зидан. Той има още няколко месеца да обърне събитията в своя изгода и в случай че претърпи неуспех в това си начинание, ще се сбогува с „ белия балет “.

Сред претендентите за подписа на Иско са Манчестър Сити и Челси. Финансовите искания на настоящия притежател на трофея в Шампионската лига за халфа не били огромни, като има тиражирани клюки, че „ жителите “ са склонни да платят до 100 милиона евро.

25-годишният Иско има 19 мача в Ла Лига през сегашния сезон. Отбелязал е и пет гола.

Иско се причисли към испанския гранд през сезон 2013/14 от Малага.

Петте варианти пред Иско, в случай че напусне Реал

Продажба на Иско отваря пътя за трансфер на Азар в Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР