Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е прочут с ината

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е прочут с ината
Коментари Харесай

Де Лаурентис: Няма да е трудно да задържим Осимен и Хвича, но понякога пристигат оферти, които не можеш да откажеш

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е фамозен с ината си да се разделя с водещите си играчи. В момента тимът върви решително към купата в Италия, а и е на крачка от 1/4-финалите в Шампионската лига. Над всички са Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия, към които ползата е голям.

“Много съм добър в сключването на контракти - съобщи босът пред TNT Sports Mexico. - Така че когато играчите дойдат при мен, към този момент са блокирани. Така че няма да е мъчно да ги задържа тук. Но пък човек в никакъв случай не би трябвало да споделя “никога ”. Понякога идват предложения, които не можеш да откажеш. И въпреки всичко съгласно мен още дълго време ще гледаме по какъв начин Хвича и Виктор блестят тук ”.

“Бях предсказал, че ще имаме извънреден сезон - продължи Де Лаурентис. - Когато разчиташ на едни и същи футболисти отдавна, те стартират да губят мотивация. Новите обаче се оказаха страхотни. Най-много ми харесва това, че тимът е над всичко. Играем в евротурнирите от 14 години насам и считам, че от останалите клубове в Италия единствено ние успяхме да притеглим качествени състезатели като Кавани, Лавеци и Игуаин. Потвърждение за това е, че взехме Осимен, Кварацхелия, Ким и други в хакфовата линия, което значи, че тимът ни още дълго време ще е мощен ”.

Президентът на неаполитанците още веднъж се изрече като съперник на плана за Суперлигата. По принцип Наполи не беше измежду поканените първоначално тимове.
 Хвича: Феновете в Неапол ме обичат и се пробвам да им се отблагодаря Хвича: Феновете в Неапол ме обичат и се пробвам да им се отблагодаря
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР