Президентът на Левски Тити Папазов сподели, че ЦСКА ще стане

...
Президентът на Левски Тити Папазов сподели, че ЦСКА ще стане
Коментари Харесай

Тити Папазов: ЦСКА ще стане шампион, ако победи Левски

Президентът на Левски Тити Папазов показа, че ЦСКА ще стане първенец на България, в случай че успее да победи Левски. " Армейците " към този момент направиха първата стъпка към реализирането на тази цел, откакто надиграха безапелационно " сините " с 94:77 на своя територия.
 ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите
" Отборът на ЦСКА беше квалифициран доста добре. Използваше всички свои преимущества. Смятам, че едно от доста позитивните неща за тях в този мач бе появяването на същинския Венци Петков. ЦСКА има максимален запас с него, тъй като той беше преследван от доста травми, само че той е човек, който в решителни мачове има темперамент и воля да се нагърби да взема решение основни обстановки. Неговата поява задоволително раздели капацитета на двата тима. Когато всички, които влизат, способстват и оказват помощ, тогава става доста мъчно. Смятам, че тактически не сме сбъркали да ограничим Зейн Ноулс доколкото може.

Това обаче отвори позиция за останалите. Росен има доста добър екип и неговият щаб е доста добър. Добре отиграха всички обстановки, в които ние се опитахме да ограничим Зейн. Решаваща се оказа травмата на Арнет, който през днешния ден не трябваше да играе. Той изяви предпочитание, а ние си живеехме с мисълта за римейк от 24 март. На прага сме да приключим доста сполучлив сезон за нас - един път като триумф за Купата и повторно като развиване за младите играчи. Силно се надявам, че ще поставим оптимални старания. Неслучайно, че направихме мача в зала " Универсиада ", с цел да можем да дадем всичко да върнем серията още веднъж тук и да изпратим в действителност добър сезон.

ЦСКА ще стане първенец, в случай че победи Левски. Уточнявам. Иначе споделих на Чакмаков, че финалът ще бъде Черноморец - Левски. Имам другари, обадил съм се, имам резервация за морето. Ако не виждам нашия мач, ще виждам морето ", приключи Тити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР