Президентът на КТ Подкрепа“ заяви, че не харесва идеята Ваня

...
Президентът на КТ Подкрепа“ заяви, че не харесва идеята Ваня
Коментари Харесай

Димитър Манолов, “Подкрепа”: Ваня Григорова рискува да загуби, ако се кандидатира за кмет

Президентът на КТ „ Подкрепа “ съобщи, че не харесва концепцията Ваня Григорова от неговия профсъюз да стане претендент за кмет от Българска социалистическа партия. Името ѝ се завъртя в общественото пространство, както и това на столичната организация на алените Иван Таков.

 

„ Искат да ми вземат Ваня със свободен трансфер, казано на футболен език, тъй като преди Ваня Григорова да почне да работи за КТ „ Подкрепа “, а аз настоявам, че тя е мое персонално изобретение, един доста стеснен кръг от хора знаеха за нея. Сега към този момент нещата са напълно разнообразни.

 

От друга страна чисто човешки, кой съм аз, с цел да преча на нейното развиване, само че това, което мен ме тормози, е по какъв начин ще се развие тоя сюжет, в случай че тя се кандидатира за кмет, аз ще изгубя скъп помощник. Още повече, че аз не одобрявам сходен вид мачове поради играта. Аз обичам да участваш в мач, който знаеш по какъв начин да спечелиш и да го спечелиш, а този мач не ми наподобява на това “, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова телевизия Димитър Манолов.

 

Той е декларирал мнението си на шефа на софийската организация на Българска социалистическа партия и на водача на столетницата Корнелия Нинова. 

 

Решението обаче си е на Ваня Григорова, категорчен беше той:

„ Според мен обаче нещата няма да да са положителни за нея и в персонален проект, тъй като на тези равнища изгубената борба е вечно, там втори късмет към този момент е обратно. Нека си напомним преди време участията на Българска социалистическа партия, приказвам за времената от преди историческия материализъм. Времената, когато Българска социалистическа партия първо предложиха Венцислав Йосифов. Година по-късно издигнаха Стоян Александров, човек за който една думичка не може да кажеш крива и други такива имаше сложени лица. Така да ги назовем лица на левицата, аз по този начин го виждам това нещо и за финален път споделям, че извънредно не го одобрявам “, сподели още Димитър Манолов.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР