Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов коментира караниците между четирите

...
Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов коментира караниците между четирите
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Когато една коалиция е създадена на принципа анти, няма как да създаде качествен продукт

Президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов разяснява кавгите сред четирите партии в ръководещата коалиция, поради които даже се заприказва, че може да има предварителни избори.

" Управляващата коалиция беше формирана върху концепцията да е " Анти ГЕРБ ". Искаха да избутат ГЕРБ, дотук добре. Но не им беше ясно на всичките, и то няма по какъв начин да им е ясно в този състав и в тази настройка какво би трябвало да вършат дружно. Защото такова нещо няма и то се вижда всеки ден. Тук въпросът е, че има два изхода - единият е да изкарат четири години до края на мандата въз основата на взаимни отстъпки, които постоянно са безпринципни, в името на това да стоят там и да стискат каквото имат. И другата е да се разпадне, която е чисто психическа опция. Защото тя по други справедливи признаци до момента трябваше да се е разпаднала, само че не се е ", сподели Манолов в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" В момента, в който хората, взимащи решения и каращи влака, им писне и спрат да устоят. Затова не ми се вършат прогнози. Но когато една коалиция е основана анти нещо и срещу, тя не може да сътвори един първокласен артикул. Затова ще гледаме такива търкания на парче, боричкания за пост. Разбира се главно за пари, там битката не е за Купата на Съветската войска ", счита ръководителят на КТ " Подкрепа ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР