Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина официално обяви, че

...
Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина официално обяви, че
Коментари Харесай

Официално: Мачовете от 19-ия кръг в Серия А ще се изиграят по програма

Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина публично разгласи, че мачовете от идния 19-ти кръг в Серия " А " ще се изиграят по стратегия.

Ръководните органи обсъждаха разновидността шампионата да бъде краткотрайно прекратено, откакто нощес почитатели на Наполи убиха последовател на Интер след дербито. До такава глоба обаче към този момент няма да се стига, увери босът.

 Италианската федерация прекъсва Серия
Италианската федерация прекъсва Серия " А "?

Причината е гибелта на почитател на Интер

Това обаче не важи за срещите по-късно. Както е известно, вицепремиерът Матео Салвини към този момент заяви, че ще има значима среща след Нова година, на която ще участват и тарторите на всички агитки на тимовете от Серия " А " и " Б ", с цел да бъде разисквано случилото се нощес. След това най-вероятно ще бъде взето и дефинитивно решение какво ще се случва с шампионата в Италия.

Припомняме, че с изключение на смъртния случай, почитателите насочиха и расистки обиди към бранителя на Наполи Калиду Кулибали, което докара до безчет претенции от страна на тима да бъде преустановен снощния дуел с " нерадзурите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР