Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина не изключи възможността

...
Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина не изключи възможността
Коментари Харесай

Ето при какво условие ще прекратят сезона в Серия А

Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина не изключи опцията сезонът в Серия “А” да бъде преустановен, ако състезател от шампионата бъде тестван положително за ковид.

“Ако състезател от Серия “А” бъде тестван положително за ковид, не бихме изключили опцията да прекратим целия сезон. Ще се наложи да мислим реалистично и при тези условия да предприемем всички нужни процедури, с цел да подсигуряваме на първо място здравето на нашите спортисти. Едва по-късно ще мислим по какъв начин това ще повлияе на надпреварата. В момента не можем да отпишем нищо, само че не трябва и да се опитваме да измислим догадка за обстановка, която към момента не можем да предвидим.

Играта пред празни трибуни несъмнено не е същински мач, само че да виждаме по какъв начин клубните президенти се карат за това какво е в интерес на техните ползи демонстрира италианския футбол в неприятна светлина. Всеки, който гледа единствено в личния си дребен двор, съставлява бавната гибел на нашата спортна система”, разяснява Гравина пред Rai Sport.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР