Президентът на Испанската лига Хавиер Тебас представи бизнес модела на

...
Президентът на Испанската лига Хавиер Тебас представи бизнес модела на
Коментари Харесай

Ла Лига ще помага за развитието на футбола в Бразилия

Президентът на Испанската лига Хавиер Тебас показа бизнес модела на организацията пред бразилски клубове. Тебас и част от комерсиалните сътрудници на лигата са на посещаване в Бразилия, където вършат предложение на локалните топ клубове за намирането на нови вложители, които да вдигнат равнището на бразилското състезание.

Клубове от първа и втора дивизия в Бразилия участваха на срещата. Те желаят да модернизират лигата и да одобряват сходен модел, като този на множеството европейски състезание. Бразилската лига сега се ръководи от Бразилската футболна конфедерация.

"Целта ни е да развием футбола и неговата промишленост ", сподели Тебас в послание. "Искаме да предложим знанията си, които сме натрупали през годините, с цел да предложим бизнес модел, който да бъде финансово и административно най-адекватен за Бразилия и да помогне за растежа на футбола ", добави той.

Тебас възроди Испанската лига, откакто стана президент през 2013 година. Той оказа помощ на клубовете да понижат задълженията си със прецизни феърплей правила. Той съумя и да контракти доста по-добри условия за телевизионното лъчение на мачовете, като разпредели парите сред клубовете, които преди него сами преговаряха за продажба на телевизионните права на мачовете си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР