Президентът на Хаити Жовенел Моиз е убит от отряд тежковъоръжени

...
Президентът на Хаити Жовенел Моиз е убит от отряд тежковъоръжени
Коментари Харесай

Президентът на Хаити е убит от отряд колумбийски командоси

Президентът на Хаити Жовенел Моиз е погубен от отряд тежковъоръжени командоси, включващ 26-ма колумбийци и двама американци от хаитянски генезис, оповестиха управляващите, които не престават да търсят поръчителите на убийството, съобщи Ройтерс.
Още по тематиката
На излъчена по малкия екран конференция късно нощес началникът на полицията Леон Шарл заяви, че са задържани и сподели двама американци от хаитянски генезис и 15 от колумбийците. Показани бяха също голям брой колумбийски паспорти, автомати, мачете, радиостанции и принадлежности, в това число чукове и клещи за рязане на болтове.

" Чужденци са пристигнали в страната ни да убият президента. Имало е 26 колумбийци, разпознати посредством паспортите им, както и двама хаитянски американци ", сподели шефът на полицията.

Той добави, че трима от нападателите са убити, а осем се търсят.

Във видеоизявление колумбийският министър на защитата Диего Молано сподели, че съгласно предварителна информация забърканите в нападението колумбйци са някогашни членове на колумбийските въоржени сили. Той съобщи, че Богота ще спомага на следствието.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР