Президентът на Германската футболна асоциация (ДФБ) Бернд Нойендорф изрази увереност

...
Президентът на Германската футболна асоциация (ДФБ) Бернд Нойендорф изрази увереност
Коментари Харесай

Бернд Нойендорф вярва, че националният отбор на Германия има сили да достигне до полуфиналите на Евро 2024

Президентът на Германската футболна асоциация (ДФБ) Бернд Нойендорф изрази убеденост по отношение на мощното показване на Бундестима по време на идното домакинско европейско състезание, което ще се организира това лято сред 14 юни и 14 юли.

Според Нойендорф отборът на Германия, воден от селекционера Юлиан Нагелсман, разполага с качествата да доближи най-малко до полуфиналите, разчитайки и на поддръжката от трибуните на локалните почитатели.

" Хората към този момент не осъзнават, че през днешния ден всички приказват за лятната приказка, която ни чака. Имаме страховит треньор и футболисти. Оптимист съм, че с поддръжката на почитателите можем да реализираме нещо на този шампионат. Аз съм срещу хората да споделят, че футболът или спортът са панацея. Малко се увличаме в това отношение ", разяснява ръководителят на немската футболна централа.

През последните години Бундестима се показва извънредно несигурно на огромните шампионати, като по време на Евро 2020 отпадна още в осминафиналите след загуба от Англия. На Мондиал 2022 в Катар пък германците отпаднаха още в груповата фаза, а преди няколко месеца след поредност от слаби резултати в контролните срещи се взе решение да бъде освободен наставника Ханзи Флик, който след това бе сменен от Юлиан Нагелсман.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР