Президентът на френския елитен футболен отбор Анже - Саид Шабан,

...
Президентът на френския елитен футболен отбор Анже - Саид Шабан,
Коментари Харесай

Президентът на Анже заяви, че трудно ще задържи мароканските национали

Президентът на френския първокласен футболен тим Анже - Саид Шабан, призна, че клубът мъчно ще задържи двамата си марокански национали, които блестят на Световното състезание в Катар.

" Подготвяме се за всичко, имаме среща този следобяд с треньора и спортния координатор, с цел да проучим всички вероятни сюжети и да бъдем сюрпризирани ", разяснява Шабан пред радио " Монте Карло ", представен от организация " Франс прес ".

Двамата национали на Мароко - Софиан Буфал и Азедин Унаи може да изоставен Анже още през зимния трансферен прозорец, който отваря през януари, или през лятото.

22-годишният Унаи, показан от президента като " цялостен с гений ", е обект на интерес от страна на Барселона, който може да опита да го купи през зимата. Каталунският клуб желае да притегли халф, с цел да облекчи задачата на Гави и Педри и да им обезпечи конкуренция.

" Дали има интерес? Има значителен интерес към тях ", призна президентът пред радиото.

" Знаете, че не можем да задържим футболист, който желае да напусне ", добави Шабан. Той сподели, че е горделив, че тимът му има двама футболисти на полуфиналите на Световното състезание, без да брои бранителят Ромен Саис, който също е минал през Анже.

Според профилирания уебсайт Transfermarkt цената на Софиан Буфал е била 8 милиона евро през ноември, а Азедин Унаи е оценен на 3,5 милиона евро.

Буфал мина в Анже през 2020 година, като дойде като свободен сътрудник от Саутхямптън. Унаи бе платен за 450 000 евро през 2021 година от третодивизионния френски Авранш.


















21:00 13/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР