Президентът на ФИФА Джани Инфантино се забърка в нова противоречива

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино се забърка в нова противоречива
Коментари Харесай

Инфантино успя да се забърка в нов скандал и при поклонението пред Пеле

Президентът на ФИФА Джани Инфантино се забърка в нова спорна обстановка. Италианецът бе сниман по какъв начин си прави селфи на поклонението пред умрялата легенда на футбола Пеле.

Снимките демонстрираха Инфантино, който ухилен си правeше снимки директно до ковчега с тялото на умрелия Крал на футбола. Това докара до голям брой отрицателни мнения към президента на ФИФА.

Самият Инфантино изясни, че е угрижен от рецензиите и написа пояснение за дейностите си в обществените мрежи.

“Току-що се приземих от пътуването си до Бразилия, където имах привилегията да вземам участие в красивото поклонение пред Пеле, което се състоя във “Вила Белмиро ”, в Сантос. Притеснен съм, откакто бях осведомен, че явно съм подложен на критика от някои хора за това, че съм си направил селфи и фотоси на церемонията през вчерашния ден ”, стартира италианецът.

" Бих желал да уточня, че за мен беше по едно и също време чест и примирение, че съотборниците и членовете на фамилията на великия Пеле ме попитаха дали мога да направя няколко фотоси с тях. И явно незабавно се съгласих, в тази ситуация със селфито съотборниците на Пеле желаеха да създадат селфи на всички нас дружно, само че не знаеха по какъв начин да го създадат. Така че, с цел да бъда потребен, взех телефона на един от тях и направих фотографията на всички нас за него ”, изясни Инфантино.

Вчера пък италианецът разгласи, че ФИФА ще изиска всяка страна в света да има стадион, който носи името на Пеле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР