Президентът на бойната верига Real Pain Challenge Христо Чапанов и

...
Президентът на бойната верига Real Pain Challenge Христо Чапанов и
Коментари Харесай

Христо Чапанов и Камен Георгиев за RPC 5 и нивото на българския ММА

Президентът на бойната верига Real Pain Challenge Христо Чапанов и професионалният ММА войник Камен Георгиев гостуваха в студиото на Боен Клуб Спортал, с цел да опишат за идното пето издание на RPC, което ще се организира на 3-и юни в Пловдив.

Пионерът на българския ММА Камен Георгиев ще премери сили с боеца на непобедения в професионалния ММА Павел Милев в конфликт в полутежка категория. Той разяснява избора му да одобри тази борба с три седмици предупреждение и съобщи какви са упованията му за дуела с нокаутьора от Варна.

Състезателят и треньор на Боен Клуб България разяснява и настоящото равнище на българските бойни организации и ММА бойците.

“За страдание, има декаданс в равнището на българския ММА. Категорично! “

ММА промоутърът Христо Чапанов също даде своето мнение за актуалното равнище на бойните спортове в България. Той съобщи и какви са задачите на RPC и разкри мнението му за конкуренцията сред уредниците на бойни галавечери в България.

" Камен е прав. В последните седем-осем години от ден на ден момчета играят с доста слаби протвници от чужбина. Така вършат статистика и се промотират. И по този начин професионалният ММА съвсем почина. Това, което вършим в нашата организация е -  изкарваме качествени бойци и даваме еднакъв късмет на всички. Ако играеш в България 50 мача, това е без значение за никого. Това не е равнище "

" За срещата на Камен и Павел ще се приказва с години! Само ние можем да създадем такава галавечер. Говорим за най-хубавото! Аз споделям, че ние сме най-хубавото! Такава файт-карта не е правена до момента! Не знам какво има предходния ден, само че нашата церемония ще бъде най-хубавата до момента. Конкуренцията е хубаво нещо. Откакто ние организираме събития, нещата в България се раздвижиха "

Цялата среща на Христо Чапанов и Камен Георгиев с екипа ни можете да видите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР