Президентът на БК Левски Константин Папазов говори за решението си

...
Президентът на БК Левски Константин Папазов говори за решението си
Коментари Харесай

Тити Папазов без сълзи: Левски акумулира огромна любов от 750 000 почитатели

Президентът на БК Левски Константин Папазов приказва за решението си да преведе 7600 лв. от приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол по сметката за Национална агенция за приходите по отношение на дълга на ПФК Левски.

" Тези 7600 лв. са капка в морето, финансовото състояние на БК Левски не е по-добро никога. Причини доксан-докус има Левски да е раздвоен откъм своите почитатели. А те са най-големият капитал на Левски - голямата обич, която акумулира от 750 000 фенове. Имаше публично поръчано от нас социологическо проучване, това е голям капитал.

Левски към днешна дата съществува, след напускането на господин Божков през 2020 година, до голяма степен с помощта на своите почитатели. Говоря за всичките, не за тези, които се пробват да се показват за нещо над другите. В масата е силата.

Беше мое прочувствено решение - ние до средата няма да стигнем с тези 7600 лв., нито пък ще оказват помощ на тази голяма дупка от 11 милиона и половина, само че ми се желае това да бъде някакъв знак на обединяване. Нещо, което липсва генерално в нация, не в Левски ”, сподели баскетболният експерт пред Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР