Президентът на БФВолейбол Любо Ганев разкри пред Дарик радио, че

...
Президентът на БФВолейбол Любо Ганев разкри пред Дарик радио, че
Коментари Харесай

Любо Ганев за шанса да видим Матей Казийски и Алекс Николов от едната страна на мрежата

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев разкри пред Дарик радио, че част от националите към този момент са получили повиквателни, а програмата за подготовка е направена. 

Той е в контакт с националния селекционер Пламен Константинов и е уверен, че ще бъде направено всичко допустимо най- положителните български волейболисти да играят за националния отбор през лятото. 
 Силен Матей Казийски с 22 точки, Тренто удари Лубе и Алекс Николов във край №1 в Италия Силен Матей Казийски с 22 точки, Тренто удари Лубе и Алекс Николов във край №1 в Италия
На въпрос дали има късмет Матей Казийски и Алекс Николов да застанат от едната страна на мрежата за България, а не един против различен в спор за купата на Италия, Любо Ганев отговори, че до момента в който мачът не е свирен, постоянно има вяра. Конкретно по тази тематика е оптимист както постоянно.
 Любо Ганев: Матей има повиквателна Любо Ганев: Матей има повиквателна
„ Поддържаме връзка с националния селекционер Пламен Константинов, несъмнено. Вече всички стратегии са направени, всичко е конкретизирано, построени са щабовете, изпратени са повиквателни на състезателите. Някои от тях към този момент дори започнаха подготовка. Надявам се едно в действителност доста ползотворна лято. Имаме доста надпревари. Всички са значими, като стартираме от волейболна Лига на нациите, където и при мъжете, и при дамите задачата е оставане. Имаме едно европейско състезание, на което България при мъжете е и хазаин във Варна. След това са естествено олимпийските квалификации. Надявам се всички състезатели, които сме повикали да дойдат. Да няма контузени, което е най-важното нещо. Последните години доста пъти тимът страда от контузени. Надявам се и да покажат най-хубавото. Аз съм сигурен, че почитателите ще оценят по достолепие и залите ще са цялостни, както и ще има доста фенове пред телевизионните екрани “, стартира Любо Ганев по тематиката национални тимове, след което приказва за Матей Казийски и Алекс Николов.

„ Аз съм човек оптимист и постоянно споделям, че до момента в който не се свири мача постоянно има късмет. Естествено, че ние ще направи безусловно всичко допустимо. Пак дублирам – най-хубавите български волейболисти, които желаят, да са в националния тим “.

„ Заминавам още на първия шампионат с дамите в Япония, който е. С мъжете ще пътувам за последния шампионат от волейболна Лига на нациите, който е в Съединени американски щати. И  естествено ще бъда с тях непрекъснато – по време на Европейското състезание и на олимпийските квалификации. Това са доста значими неща, мисля, че сега концепцията състезателите да дойдат в националния тим е чест и достолепие за всеки. Надявам се да покажат всичко допустимо, което могат “, сподели още президентът на българската волейболна федерация.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР