Президентът на БФС Борислав Михайлов се бил снимал случайно с

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов се бил снимал случайно с
Коментари Харесай

Боби Михайлов се снимал случайно с боса на черното тото Дан Тан

Президентът на БФС Борислав Михайлов се бил снимал инцидентно с наказания за споразумяване на мачове и черно тото във футбола сингапурец Дан Тан, считан за един от босовете на тотомафията. Това разгласи мениджърът Лъчезар Танев в предаването на Сашо Диков по “Евроком ”.

През май предходната година се появи фотография от новогодишно празненство за посрещането на 2011 година в Сингапур, на която Михайлов е в компанията на Дан Тан и на някогашния президент на “Беласица ” Костадин Хаджииванов – и двамата уличени като ръководители на незаконна организация, занимаваща се с манипулиране на резултати.

Това докара даже до разпит на шефа на БФС в ГДБОП. А предишния месец пък Михайлов бе на разпит в Антикорупционната комисия, като прокуратурата разгласи, че ще проверява футболния съюз за черно тото.

Версията на Лъчезар Танев, който също е измежду присъстващите на новогодишния ваучър в Сингапур е следната:

“Това е една фотография от новогодишната вечер. Ние сме 4 или 5 фамилии – български. Организирали сме се и сме там. Този човек [Дан Тан] по кое време се е снимал – нямам точна визия. После разбрах, като излезе в пресата, какъв е този човек. Не е прелестно подобен човек към масата да се снима с някой от масата. Но ти не го знаеш [кой е]. Как да схванеш? Тук сме с Румен Чандъров и Диди, на “Септември ” притежателя. Това е преди да стане притежател на “Септември ”, да уточня. Това е доста от дълго време, не си припомням коя година. Специално с него се разбрахме да вървим в Сингапур. Боби [Михайлов] ме попита: “Какво ще правиш? ”. Викам: “Ще вървя еди къде си ”. “Може ли да дойда ”? “Заповядай ”. 

Има още едно семейство от Барселона, родители на наш прочут футболист. Инициативата е да отидем на Нова година, защо друго да е. Събрахме се да отидем там. Тоя човек… Съжалявам. До известна степен [Георги] Градев има право, че известни хора би трябвало да внимават с кого контактуват. И преди, и по-късно не го знаех кой е. Когато го арестуваха, излезе в пресата тази фотография и тогава разбрах кой е. Нямам терзания.  “Черното тото ” е огромен камшик, само че понижа много. Това е моето виждане. Доста хора бяха задържани ”.

Лъчезар Танев добави, че че ще реши дефинитивно дали да се кандидатира за президент БФС за конгреса на 15 март при започване на януари. Но добави, че към този миг фамилията му е срещу да се кандидатира. 

Снимка: bird.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР