Президентът на БФС Борислав Михайлов призова отговорните държавни органи да

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов призова отговорните държавни органи да
Коментари Харесай

Боби М. изпълзя от дупката: УЕФА ни изключва, ако няма мач!

Президентът на БФС Борислав Михайлов прикани виновните държавни органи да разрешат мача сред България и Унгария да се организира в Пловдив. В противоположен случай България ще бъде извадена от УЕФА и последствията ще са доста съществени, твърди именитият вратар.

" Апелирам към хората, от които зависи това нещо, да проявят здрав разсъдък и да разрешат да се играе, тъй като тогава и Ботев (Пловдив) ще спре да играе футбол изобщо, и Локомотив (Пловдив), и всички тимове. Едно такова неотдаване на стадион е като отвод от образуване на спортно съревнование, което значи, че страната не е помогнала на федерацията да си провежда мача, което значи интервенция, което значи изключване от УЕФА.

Не приказваме единствено за отнемане на тимовете от присъединяване в европейските шампионати, тук приказваме за блокиране в границите на много дълъг интервал на целия футбол в България. Това е немислимо, няма аргументи да се случи това, това би било безспорна злополука ", съобщи президентът на БФС за Българска национална телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР