Президентът на БФС Борислав Михайлов направи коментар за протестите в

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов направи коментар за протестите в
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Хората, които организират протестите, трябва да носят отговорност

Президентът на БФС Борислав Михайлов направи коментар за митингите в страната против ръководената от него организация. Той приказва пред медиите след завръщането си от, където следи контролните мачове на националния тим против домакините и, а по-късно участва и на конгреса на ФИФА.

“Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment ”. Tака че не ми е на равнището да разясня. Който употребява деца по този метод, той носи тази отговорност. Какво да стачкуват? Хората, които го провеждат, те би трябвало да носят отговорност и има органи в тази страна, които би трябвало да вземат ограничения за тях. Винаги може да има митинги, когато са проведени от избрана група хора ”, сподели.
 Михайлов се срещна с боса на ФИФА Михайлов се срещна с боса на ФИФА
Той показа и мнението си за представянето на националите в двата мача в, изгубени с по 1:2.

“Имаше самостоятелни неточности. Можехме да приключим и двата мача наедно, даже с да спечелим, както се развиваше мачът. В първия мач много едва играхме. Във втория момчетата се постараха, тъй че персонално аз съм удовлетворен, тъй като това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави игрища, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките ”, съобщи още.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР