Президентът на БФХГ Илиана Раева е очарована от проведеното в

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева е очарована от проведеното в
Коментари Харесай

Илиана Раева: Четири дни станах свидетел на един истински празник

Президентът на БФХГ Илиана Раева е очарована от извършеното в София държавно състезание по художествена гимнастика за ансамбли, категория " Б " за девойки младша възраст до 10 години, девойки младша възраст, девойки старша възраст и дами.

" Четири дни станах очевидец на един същински празник! БФХГ сътвори условия в действителност като за международно състезание. Състезатели, треньори и съдии имаха всичко належащо, с цел да могат да се усещат уютно, добре и да правят работата си по най-хубавия метод. Бяха спазени всички разпореждания на Министерството на здравеопазването и на спорта. В залата цареше успокоение и ред. Със сигурност това стимулира и зареди всички участнички в надпреварата, тъй като видях доста усмивки и наслада. Видях едни щастливи деца и удовлетворени треньори ", сподели Раева за Facebook страницата на БФХГ.

" За мен беше голямо наслаждение да се любувам на красивите гимнастички, облечени като принцеси. Никога до в този момент не бях виждала толкоз красиви трика на държавно състезание! Присъствах като че ли на концерт, тъй като изборът на музики беше впечатляващ. Седях и се любувах същински на това, каква хубост е художествената гимнастика! През годините създадохме три категории - Елит, А и Б. От скоро имаме и всеобщ спорт.

Правилата в категория Б не са толкоз сложни, условията не са толкоз огромни, само че видях толкоз работа за тези единствено два месеца... Осъзнах още повече, какъв брой е значимо да я има тази " Б " група. Не единствено, тъй като това е основата на всеки клуб, а тъй като това има своето голямо обществено значение дребните и млади девойки да са ангажирани с нещо, което възпитава полезности и качества, от които обществото има крещяща потребност. Ние сътворяваме живот на фамилиите и техните дъщери изпълнен с труд, хубост и надпревари, които подаряват невероятни страсти и прекарвания ", добави Раева.

" Дадох си сметка, какъв голям скок сме създали в цялостното развиване на спорта ни. Вече имам хрумвания по какъв начин да доусъвършенстваме започнатото. Състезанията във всички категории би трябвало да се организират при отлични условия. Можем да го реализираме! Така залите ще са цялостни, а продукцията ще става все по-добра. Благодаря ви, сътрудници! Отлична работа, която ме извърши с благополучие, очаквания и доста хрумвания ", добави президентът на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР