Президентът на БФ Баскетбол Георги Глушков даде интервю пред сайта

...
Президентът на БФ Баскетбол Георги Глушков даде интервю пред сайта
Коментари Харесай

Георги Глушков: Камил Новак подчерта доброто партньорство на БФ Баскетбол с ФИБА

Президентът на БФ Баскетбол Георги Глушков даде изявление пред уеб страницата на родната федерация, в което разкри малко повече към

Глушков разкри, че съществена тематика на диалозите е била вижданията на БФ Баскетбол за развиването на подрастващите, а от своя страна представителят на ФИБА Новак е похвалил родната централа за организацията на шампионати през последните години.

" Щастливи сме, че министърът на спорта ни одобри. Успяхме да споделим нашите визии за развиването на баскетбола с акцент към подрастващите. Споделихме с него и акцентите в новия четиригодишен стратегически проект, който следва да представим през октомври ", стартира Глушков, който до неотдавна бе единственият българин, достигал до НБА, преди появяването на Александър Везенков и прекосяването му в Сакраменто Кингс.

" Камил Новак още веднъж ни похвали като сериозен уредник на шампионати и акцентира положителното партньорство на федерацията с ФИБА ", добави ръководителят на БФ Баскетбол.

Изказването на Новак несъмнено би могло да се окаже значимо за упоритостите на България да кандидатства да бъде измежду домакините на Евробаскет 2025 за дами. Тази опция също е била дискутирана по време на срещата във вчерашния ден.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР