Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов разкри, че през средата

...
Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов разкри, че през средата
Коментари Харесай

Тити е подал жалба срещу Младежа

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов разкри, че през средата на март, след негово изявление, е получил вулгарно известие от един от водачите измежду " сините " почитатели - Любомир Костадинов. Тити е подал тъжба против Младежа, а по негови думи този тормоз продължава към този момент близо три години.

Ето какво написа Папазов в профила си във Facebook:

" Този тормоз претърпявам към този момент 2 г.и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния " високо образован и честен жанр ".

Търпях досега, в който беше намесена моята починала майка!

На другия ден отидох и подадох тъжба. Не от боязън, а тъй като към този момент повече от 30 година страната се ръководи мутренски и рано или късно това би трябвало да спре.

Г-н Костадинов, дали моят живот е презрян или не, демонстрира отношението на хората към мен. С това, че всекидневно ме стопират да беседват и да се снимат с мен, да споделят наслада или паника, демонстрира, че аз съм стигнал до сърцата им.
 Тити Папазов: Кое е най-слабото нещо в българския баскетбол? Това е въпрос за 5 лв. в
Тити Папазов: Кое е най-слабото нещо в българския баскетбол? Това е въпрос за 5 лв. в " Стани богат "

Разочарован е от съдийството

Професионалните ми триумфи всеки ги знае и те минимум биха могли да бъдат избрани като " жалки ", тъй като са част от моя живот.

Интересен е фактът, че макар компликациите на днешния ден, на финала за купата на България пристигнаха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето съдружие.

Накрая желая изрично да заявя, че не изпитвам никакъв боязън от теб, тъй като рано или късно ще стигнеш до " мястото " за което си се запътил, само че желая да насочва обръщение към естествените хора, че в България най-сетне би трябвало да спечелва нормалността във всички сфери на живота - политика, обучение, спорт и така нататък

Всеки би трябвало да се изявява в сферите към, които се е определил.

Мутрите в незаконния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!

Имам още доста неща да споделям, само че за в този момент толкоз! ".
 Тити към почитателите на Левски: Пушете по-малко, пийте по-малко бира и кафе, с цел да има за Национална агенция за приходите
Тити към почитателите на Левски: Пушете по-малко, пийте по-малко бира и кафе, с цел да има за Национална агенция за приходите

Днес желая да Ви поканя да сторите нещо доста положително за здравето си, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР