Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път абсолютно категорично

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път абсолютно категорично
Коментари Харесай

Лапорта: Ще запищатаваме емблемата на клуба с цялата мощ, която имаме

Президентът на Барселона Жоан Лапорта за следващ път безусловно изрично отхвърли каталунците да са отговорни по станалия към този момент извънредно прочут “случай Негрира ”. Само преди дни клубът от “Камп Ноу ” получи публично обвиняване от Кралската прокуратура на Испания в продължителна корупция и подправяне на финансови данни. То е на база на следствие траяло повече от година от локалните данъчни управляващи, които са събрали доказателства за това, че сред 2001 и 2018 са превели 7,3 милиона евро ба някогашния вицепрезидент на Съдийската комисия Хосе Мария Енрикер Негрира.
 Фронтът Фронтът " анти-Барселона " се разраства
“Не мислете, че съм прочувствен поради уязвимост, подобен съм, тъй като се вълнувам, тъй като желая да се изправя против всички негодници, които петнят нашата емблема. Вижте, настроението в Барселона не може да се купи и продаде, не може и да се окаля. Барселона е клуб с полезности, ние използваме тази дума, не с цел да изглеждаме добре, а тъй като полезностите са фундамента на нашия състезателен модел и достижения. Това е повода всички да се възхищават на Барселона. Някои, стимулирани от злоба, се пробват да подкопаят нашата известност с тези недобросъвестни акции. Можете да сте сигурни, че в борда на шефовете, който аз ръководя, че ние ще пазиме нашият клуб с цялата мощност, която имаме, ” съобщи Лапорта.
 Лапорта с послание, откакто и Реал Мадрид поддържа другите против Барселона Лапорта с послание, откакто и Реал Мадрид поддържа другите против Барселона
Въпреки неговите уверения обаче, локалните управляващи не престават своето следствие, а през вчерашния ден на разпити бяха призовани Луис Енрике и Ернесто Валверде. Различни клубове от двете равнища на професионалния футбол в страната и даже Реал Мадрид към този момент обявиха подготвеност да се включат в делото, като най-вероятно ще предявят собствен частни искове заради ощетяване от корупцията, в случай че тя може да бъде потвърдена.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР