Президентът на Българския футболен съюз написа в профила си във

...
Президентът на Българския футболен съюз написа в профила си във
Коментари Харесай

Михайлов се гордее: България ще черпи опит от родината на Марадона и Меси

Президентът на Българския футболен съюз написа в профила си във Facebook, че с горделивост афишира, че родната Централа е получила покана от Аржентинската футболна асоциация за реализирането на взаимни начинания!
Става въпрос за двустранен план, чиято цел ще бъде продан на фрагменти и опит. Той прибавя, че това е следващо самопризнание за работата на и в този момент страната ни ще има късмет да почерпи опит от родината на Диего Марадона и Лионел Меси.
Публикуваме поста му без редакторска интервенция:
" За мен е изключителна горделивост да разглася, че Българският футболен съюз получи покана от Аржентинската футболна асоциация (АФА) за взаимни начинания и разнообразни стратегии за развиване на футбола на всички равнища.
Двустранният план ще включва както продан на фрагменти за повишение на експертизата на треньори, рефери и експерти, по този начин и организация на младежки подготвителни кампове в двете страни. Отделно от това планираме семинари за шерване на опит в организацията на шампионати, шампионати и методологии в спортната медицина, спортната просвета и маркетинга.
Това е следващо самопризнание за работата на БФС от наши интернационалните сътрудници и скъпа опция както за федерацията ни, по този начин и за членовете на нашето футболно семейство да черпят опит от родината на Диего Марадона, Лео Меси и Марио Кемпес.
В момента приготвяме Меморандум за съдействие, с цел да потвърдим и официално общите ни цели ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР