Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов присъства на предстоящата

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов присъства на предстоящата
Коментари Харесай

Борислав Михайлов присъства на церемонията за Футболист на годината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов участва на идната гала за " Футболист на годината ". На събитието са още вицепрезидентът на родната централа Емил Костадинов, техническият шеф Георги Иванов, спортният министър Весела Лечева, селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров, както и Христо Крушарски, Георги Караманджуков, Добрин Гьонов и други.
 Днес става явен футболист №1 на България за 2022 година Днес става явен футболист №1 на България за 2022 година
На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2022 година след гласуването на спортните публицисти, а любимци за огромното отличие са Кирил Десподов, Антон Недялков, Ивайло Чочев и Илия Груев. Ще бъде разгласен треньор №1 на България и неговите подгласници.

Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2022 година - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател, най-хубав чужденец. Ще бъде връчена и премията за най-прогресиращ млад състезател в българския футбол.

Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол, а за седма поредна година ще бъде връчена и специфичната премия на Българската асоциация на спортните публицисти " Лъвско сърце – Трифон Иванов ".

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР