Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази увереност, че

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази увереност, че
Коментари Харесай

Боби: Щом отново се кандидатирам, значи съм уверен!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази убеденост, че ще успее за четвърти път да оглави родната ни централа. Членът на Изпълкома на УЕФА, който бе окуражителен съществено от боса на европейската централа Александър Чеферин, не пожела да разяснява в елементи идния Конгрес, само че ясно разгласи желанията си да се бори с някогашния си съотборник Любослав Пенев за управителната позиция в Бояна.

“Към момента не е назначена дата за Конгрес. В края на седмицата ще има Изпълком, на който ще се дефинират денят, часът и мястото. Не е доста елементарно обаче да се уреди такава огромна зала в София, защото приказваме за над 600 души. Щом излизам, значи съм убеден. Президентът Чеферин даде висока оценка за моята работа, само че не той, а делегатите избират кой да управлява централата. Повече по тази тематика ще приказвам само на Конгреса. Не ме тормози опцията да бъда заменен. Човек би трябвало да гледа бъдещето, да прави проекти, а дали ще има промяна, или не, значение няма. Футболен съюз ще има и след мен”, сподели Михайлов.

Михайлов изрази задоволството си от свършеното през последната година, като подсигурява, че и отсега нататък БФС ще влага съществени суми в развиването на футбола у нас. “Изпращаме една сполучлива година, аз персонално съм удовлетворен. Първенството е забавно, националният тим реализира два положителни резултата, които в предходните години не сме реализирали. Продължаваме да влагаме. Българският футболен съюз е по-стабилен финансово от всякога”, разяснява Михайлов, който призна, че днешната среща на най-високо равнище е планувана от дълго време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР