Президентът на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев, поздрави

...
Президентът на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев, поздрави
Коментари Харесай

Любомир Ганев поздрави националните отбори на България по волейбол

Президентът на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев, поздрави националните тимове на страната ни за постигнатите на този стадий цели. Първо , до момента в който на международното състезание и не престават в директните елиминации.

" Първо желая да поздравя нашия мъжки отбор. Нашата цел беше ясна - да останем Лигата на нациите и при мъжете, и при дамите. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. И двата отбора го направиха. Бях по една седмица с двата тима и считам, че се гради нещо ново и в действителност мощно. Няма по какъв начин да не поздравя Пламен Константинов и тима му, както направих по-рано с Лоренцо Мичели. Мачът против Иран беше образец за темперамент. В началото Аспарух Аспарухов беше главният ни коз. После Димитър Димитров, а най-после Денис Карягин направи две впечатляващи блокади, които действително ни оставиха в Лигата на нациите. Браво на момчетата! ", разяснява Ганев.

Любомир Ганев гледа онлайн и успеха на националния тим за мъже под 21 години против индийците.

" Видяхме, че слаби няма. Радвам се, че имаше геймове, в които трябваше да се види българският темперамент. Отлично достижение! Дано продължаваме по този начин. Поздравления за Андреа Буратини и работата му с момчетата ", добави той.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР