Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков влиза в

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков влиза в
Коментари Харесай

Стефан Цветков влиза в ръководството на компанията, занимаваща се с "Хопман къп"

Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков влиза в борда на шефовете на Hopman Cup Pty. Това е компанията, която съставлява ползите на Международната тенис федерация (ITF) за събитието.

В началото на месеца Цветков влезе в две от комисиите в ITF. Той беше определен за съпредседател на турнирния съвет и член на работната група за нови благоприятни условия.

" Хопман къп " е международният екипен тенис шампионат на смесени двойки, който се организира в австралийския град Пърт при започване на януари на всяка година. Осем страни, показани от една жена и един мъж, са разграничени в две групи. Двубоите сред страните се състоят от три срещи - мъжки и женски сингъл, както и мач на смесени двойки. В групите се играе всеки против всеки, а спечелилите от двата потока се срещат във финала.

След дни феновете в Пърт чакат да видят рекордьора по трофеи от Големия шлем Роджър Федерер, който ще си партнира с Белинда Бенчич. Саша Зверев, Джак Сок, Давид Гофен, Анджелик Кербер и Южени Бушар са измежду останалите звезди в идния шампионат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР