Президентът на Българската федерация по тенис (БФТ) Стефан Цветков обеща

...
Президентът на Българската федерация по тенис (БФТ) Стефан Цветков обеща
Коментари Харесай

Федерацията по тенис обеща повече звезди на турнира в София през 2019 г.

Президентът на Българската федерация по тенис (БФТ) Стефан Цветков даде обещание повече звезди в идващото издание на шампионата в София. Той изрази убеденост, че договорът за домакинство на конкуренция от календара на АТП ще бъде продължен.

Настоящото издание на шампионата беше трето и последно съгласно сегашния контракт. Миналата седмица спортният министър Красен Кралев съобщи, че финалните договаряния за удължение ще се проведат в края на март.

" Получи се извънреден край. Надявам се и съм сигурен, че тази поддръжка, която получихме от публиката в София, ще способства за продължаването на шампионата в България. Благодарност и възторженостти за публиката - извънредно умна, извънредно джентълменско държание, доста деца, атмосфера. Всички тук се радвахме ", сподели Цветков пред " Диема спорт ".

Цветков показа мнението на Кралев, че шампионатът в София не е подвластен от присъединяване на Григор Димитров, който разгласи отдръпването си в последния ден преди тегленето на жребия.

" Винаги в този бизнес има такива обстановки и уредниците би трябвало да са подготвени с разновидности. Разбира се, живот и здраве, оттук насетне тактиката ще бъде да залагаме на няколко звезди, с цел да няма такива обстановки, с цел да може хората да са хепи и също така всеки ден да има неща за децата, за гостите. В тази посока би трябвало да се работи. Екипът го разбра, екипът е сериозен, следващата година, живот и здраве, ще бъде супер ", съобщи Цветков.

Той не пожела да отговори на въпрос дали има проблем в връзките с екипа на Димитров. " Нашата работа е да има шампионат, да има сериозен тенис, да има деца на корта. Всякакви други неща не би трябвало да пречат на пътя. Радвам се, че имаме сериозен сътрудник в лицето на Dubai Duty Free, неповторим турнирен шеф, екип, директорски съвет на федерация, тъй че предстоят хубави неща ", сподели президентът на тенис федерацията.

След трагичния край в неделя, който беше извоюван от миналия през квалификациите Мирза Башич от Босна и Херцеговина, шефът на шампионата Пол Макнами разгласи, че дуелите в София са били следени онлайн от към 40 хиляди души.

" Тази поддръжка и преданост дават опцията да има още издания на шампионата в София ", сподели Макнами по време на церемонията по награждаването на финалистите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР