Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева гостува

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева гостува
Коментари Харесай

Илиана Раева: Не обвинявам Нешка в шпионаж, не водя война с нея!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева гостува в предаването „ Тази заран “ по bTV, където беше безапелационна, че сред нея и Нешка Робева няма война. Тя призна, че Робева не е треньорката, която атакува посредством поста си във „ Facebook “ поради шпионаж в интерес на непознати тимове.

„ Не се изненадах от решението на Нешка да поеме Германия, защото единствено месец преди този момент изведе македонска гимнастичка на съревнование в Норвегия. Дали го утвърждавам или не? Имаме доста треньори в чужбина. Това си е персонално решение и индивидът очевидно има нужда да го прави “, разгласи Раева.

„ В поста си във „ Facebook “, където упрекнах треньорка в шпионаж, не приказвам за Нешка Робева. Аз се пробвам да пазя националния тим на България. Правим всичко по силите си този отбор да бъде това, което е сега. На контролното съревнование помолих медиите да не снимат, с цел да не се появява информация за нашите композиции – детайли и музика. Медиите бяха съвършени и извършиха молбата ми. Тази специалистка я има на фотография и се вижда на репортажите. Няма да й загатна името, защото не желая влизам в дискусия. Аз приканвам да не се снима, а тя прави видео. За мен се извършва поръчка, с цел да се разбере какво съставлява българският тим, какво приготвя “, добави президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

„ Няма война сред мен и Нешка. През годините е имало разнообразни разногласия, които са били в името на спорта. Никога не е имало война сред нас. Нешка не е най-великият треньор на Българи. Тя е най-успешният, само че дължи част от триумфите си на мен, както и аз дължа моите на нея. Нешка Робева не може да понесе мен и фамилията ми. Аз й споделях истината в очите и тя това не съумя да го преглътне. Тя доста добре знае какъв брой я почитам и обичам, само че тя не ми елементарни това, че нямам нейния усет и светоусет. Аз имам своя живот, чувство и задача. “

„ Доколкото разбрах Нешка Робева е подготвила мощни съчетания за Германия и няма да е изненада, в случай че ни бъдат конкуренция на Световната купа в София. Нешка обаче знае едно – Илиана Раева обича конкуренцията и не се плаши от нея. Именно по тази причина тя ме пусна в огромните надпревари, макар че бях най-малката “, приключи Илиана Раева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР