Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо определи уругвайската звезда на

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо определи уругвайската звезда на
Коментари Харесай

Президентът на Атлетико Мадрид: Суарес е най-добрият нападател в Европа!

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо дефинира уругвайската звезда на отбора Луис Суарес като " най-хубавия централен нападател в Европа ". Суарес, който мина в Атлети от Барселона след края на предишния сезон, навърши 34 години в неделя, само че към този момент има 12 гола в Ла Лига за " дюшекчиите " в 15 срещи. " Лос колчонерос " са водачи в класирането със седем точки задатък пред втория Реал Мадрид, като отборът на Диего Симеоне има и мач по-малко. Вчера Суарес вкара значимия гол за 2:1 при успеха с 3:1 на Атлетико против Валенсия в столицата.

" Винаги сме считали, че Суарес е най-хубавият централен нападател в Европа. Имаме шанс, че той е с нас, всички са щастливи ", показа пред Mundo Deportivo босът на мадридчани.

Сересо направи коментар и за младия португалски гений на отбора Жоао Феликс. " Жоао Феликс също е страховит състезател, не се колебая в това. Ако треньорът реши да прави ротации, това няма да е неоснователно, само че той (Жоао Феликс) не би трябвало да се ядосва или разочарова. Нито играчите, нито треньорите, нито почитателите желаят да губят. Когато губиш, се ядосваш ", сподели Сересо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР