Президентът е стигнал до извода, че БСП по-лесно би съставила

...
Президентът е стигнал до извода, че БСП по-лесно би съставила
Коментари Харесай

Георги Гьоков: БСП ще иска подобряване на отношенията с Русия и преговори с Газпром

Президентът е стигнал до извода, че Българска социалистическа партия по-лесно би съставила държавно управление от която и да е от другите партии. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV общественият министър в оставка Георги Гьоков.

Той призна, че съставянето на ново държавно управление в границите на този парламент ще бъде мъчно, само че би трябвало да бъдат положени старания.

„ Няма изненада във връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия, още повече опциите не бяха толкоз доста “, разяснява Гьоков.

„ Би трябвало да има държавно управление за положителното на България. Обществото е разграничено в тази ситуация. Малка част чака нови избори, а по-голямата част чака държавно управление в границите на това Народно заседание. Картината няма да се промени кой знае какъв брой доста по отношение на последните избори, ето за какво е значимо да се сформира държавно управление, само че не непременно, а такова, което да съблюдава ясни правила и цели “, сподели той.

„ Прагматичното мислене води също в тази посока – да има държавно управление “, добави той.

„ Следващото държавно управление ще направи старания да диверсифицира доставките на газ. Ще беседваме с всички снабдители на газ, в това число и с „ Газпром “ за доставката на на ниска цена гориво “, изясни още Гьоков.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е дал висока оценка на четиримата министри от левицата за работата, която са свършили. Предложението е и в идващия кабинет те да продължат да са министри.

„ В персонално качество нямам терзание от това дали ще бъда министър, или не, стига положителните неща в обществената политика да продължат да се случват “, сподели той.

По думите му в обществената политика колкото и доста да направиш - все е малко.

Георги Гьоков уточни, че в програмата на Българска социалистическа партия влиза и възстановяване на дипломатическите връзки с Русия.

По тематиката с връщането на хартиените бюлетини Георги Гьоков съобщи, че персонално той е последовател на машинния избор, само че означи, че огромен брой от симпатизантите на Българска социалистическа партия се опасяват да гласоподават на машина, с цел да не се изложат.

Той прикани от ефира при последващи избори, без значение какви, повече жители да излязат да гласоподават, тъй като единствено по този метод ще бъде спрян купеният и манипулираният избор.

В умозаключение общественият министър съобщи, че " за седем месеца направихме толкоз неща, колкото не успяхме да свършим за 10 години в съпротива ".

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР