Президентът Доналд Тръмп ще подпише указ, който ще забрани предоставяне

...
Президентът Доналд Тръмп ще подпише указ, който ще забрани предоставяне
Коментари Харесай

Тръмп ще забрани даването на ваксина на други страни, преди да я получат американците

Президентът Доналд Тръмп ще подпише декрет, който ще забрани даване на други страни на ваксини против Covid-19, създадени по поръчка на държавното управление на Съединени американски щати, до момента в който достъп до тях не получат всички американски жители, заяви почитан чиновник на Белия дом, представен от Ройтерс.

Тръмп, който е подложен на остри рецензии за оправянето си с епидемията от ковид, търси метод да си припише заслуга за бързото създаване и снабдяване на ваксина, отбелязва по този мотив Ройтерс. Президентът, пристигнал на власт под мотото " Америка преди всичко ", и неговият екип желаят да покажат, че тази политика важи и при доставянето на ваксини, прибавя организацията.

Според служителя, поискал анонимност, в указа ще бъдат посочени изискванията, при които американски държавни организации ще оказват помощ на други страни с доставки на ваксини.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР