Президентът Доналд Тръмп обяви в петък, че не бърза Конгресът

...
Президентът Доналд Тръмп обяви в петък, че не бърза Конгресът
Коментари Харесай

Тръмп: Не бързаме за следващи финансови мерки

Президентът Доналд Тръмп разгласи в петък, че не бърза Конгресът да предприеме по-стимулиращи ограничения за подкрепяне на стопанската система, съобщи " Блумбърг "

Министерството на труда разгласи по-рано, че през април са изгубени невижданите 20 милиона работни места. До 33 млн. се усилиха те към началото на май.

" Ние не бързаме ", сподели Тръмп по време среща с републиканци от Камарата на представителите, които поздравиха президента за отговора му на епидемията от ковид.

В края на март Тръмп подписа ограничения в размер на 2,2 трилиона $, които осигуриха заплати за дребния бизнес, 1200 $ директни заплащания на фамилии и помощи за милиони хора без работа. Програмата за дребния бизнес беше подкрепена предишния месец с още 454 милиарда $.

Но демократите споделиха, че федералното държавно управление би трябвало да подкрепя щатите, които са изправени пред голям дефицит на бюджет, както и да насочва повече помощ към битката със фамилиите и дребния бизнес.

По-рано бе разгласен проект в 3 етапи за рестарт на стопанската система на обособените щати след строгите ограничения против пандемията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР