Президентът Джо Байдън заяви пред репортери: Паметта ми е наред,

...
Президентът Джо Байдън заяви пред репортери: Паметта ми е наред,
Коментари Харесай

Джо Байдън: Добре съм с паметта, как да не помня кога е починал синът ми

Президентът Джо Байдън съобщи пред кореспонденти: " Паметта ми е наред ", откакто в отчет за случая с класифицираните документи, открити в гаража му, беше избран като " възрастен човек с неприятна памет ".

Джо Байдън произнесе къса тирада, откакто отчет на Министерството на правораздаването сложи под въпрос способността му да си спомня основни събития и обстоятелства, като в същото време му спести обвинявания в закононарушения, свързани с боравенето му с висококласифицирани материали.

Той се опита да подчертае, че е взел участие в петчасово изявление за задачите на следствието в дните след нападението против Израел на 7 октомври, когато е бил ангажиран с неотложни грижи. " Бях по средата на оправянето с интернационална рецесия ", сподели той.

" Паметта ми е наред ", сподели още Байдън на кореспондент, когато отговаряше на въпроси.

Президентът на Съединени американски щати реагира прочувствено на отчета на специфичния прокурор, който слага под въпрос паметта му, и попита по какъв начин прокурорът се е осмелил да каже, че не може да си спомни датата на гибелта на сина си.

" Има даже препоръка, че не си припомням по кое време е умрял синът ми. Как, по дяволите, той се осмелява да повдигне този въпрос? ", съобщи Байдън пред кореспонденти в Белия дом.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР