Президентът, БСП и Възраждане с лекота могат да победят евроатлантическото

...
Президентът, БСП и Възраждане с лекота могат да победят евроатлантическото
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Президентът, БСП и ”Възраждане” могат да победят евроатлантическото мнозинство на нови избори

Президентът, Българска социалистическа партия и " Възраждане " с лекост могат да победят евроатлантическото болшинство на едни нови избори. А обединителната мощ може да са техните геополитически цели. Това сподели за " Твоят ден " медийният специалист доцент Георги Лозанов.

 

" Ходът с основния прокурор и Мария Габриел са две предложения на ГЕРБ към ПП-ДБ, които споделят " вие ни подкрепете вместо Българска социалистическа партия, да не се излагаме ".

 

Няма обаче да получат отговор тези предложения. Борисов не желае да сбъдва сънищата на ПП–ДБ и да се коалира с Българска социалистическа партия, а да направи жест към тях, с цел да бъде подсилен. Нищо чудно в този момент вместо упования компромис от тях за предложенията на ПП-ДБ, Мария Габриел да се счете като сгъстяване на позицията им.

 

Тогава могат да се опитат освен да вършат държавно управление без ПП-ДБ, само че и да им вземат символния запас - евроатлантическата ориентировка и борбата с корупцията, правосъдната промяна и основния прокурор. Да ги оставят без личните им територии в борбата посред им ", разяснява той. 

 

Политическият анализатор Пепи Димитрова счита, че изборът на Мария Габриел е ловкост на Борисов - изкарваш облик, който доста малко принадлежи на теб и повече на другите.

 

Лицето, държанието, профила ѝ наподобява на човек, израснал в Демократична България. Това е кражба на послания и еднаквост, както и илюзия от страна на Борисов. Той има учредения да се смята за победител, тъй като е първи.

 

Има Такъв Народ имат забавно държание - щяха да са градивна съпротива, само че към този момент приказват за присъединяване в постоянно държавно управление. Ако се отиде към експертен кабинет, всеки ще показва свои претенденти. Българска социалистическа партия желае да покаже мощ, с цел да вземе повече ", съобщи тя.

 

По думите ѝ Борисов работи за разединение на Демократична България, само че към този момент не съумява. " ПП–ДБ се държат дружно поради общите им цели на локалните избори. Подадената ръка сега работи за Борисов и му връща легитимацията на европейски политик ", означи Димитрова. 

 
 
 
 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР