Президентът би трябвало да символизира единението на нацията. Очевидно той

...
Президентът би трябвало да символизира единението на нацията. Очевидно той
Коментари Харесай

Денков срещу Радев: Президентът има други приоритети, а не единството на нацията

Президентът би трябвало да символизира единението на нацията. Очевидно той е решил, че има други цели. Това сподели пред публицисти в Mинистерския съвет министър председателят Николай Денков.

Коментарът му е във връзка рецензиите, които президентът насочи към изпълнителната власт поради решението за въвеждане на директни такси на съветски газ през страната ни за Унгария и Сърбия.

Винаги съм казвал, че институциите би трябвало да работят дружно. От другата страна не виждаме никакъв положителен метод в това отношение, уточни министър председателят.

За каква европейска взаимност и европейска интеграция приказват ръководещите в случай, че протягат ръка на страна, член на Европейски Съюз, съдружник и сътрудник на НАТО и на Европейски Съюз, нападна Радев и решението България да наложи директни такси за газ на Унгария и Сърбия, сподели Радев.

Той не си мисли, че ръководещите не осъзнават, че превозът и връзката с Европа минават през Сърбия и Унгария. Всичко това дава убеденост на властта да погазват както всичко вътре в страната, по този начин и на открито - да се бъркат в суверенни решения на други страни.

Едно такова решение за налагане на директни такси на Унгария и Сърбия ще докара до декапитализация на " Булгаргаз " и на неговия банкрут. Управляващите би трябвало да кажат кои ползи обслужват, тъй като това не са публичните ползи, акцентира Радев и не отговори на повече журналистически въпроси по тематиката.
 
 
   
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР