Президентът Байдън няма да се кандидатира за преизбиране по време

...
Президентът Байдън няма да се кандидатира за преизбиране по време
Коментари Харесай

NYP: Байдън се отказва от надпреварата за президент на САЩ

Президентът Байдън няма да се кандидатира за преизбиране по време на бурна година, в която елементи от страната ще страдат от прекъсвания на електрозахранването, стартирането на инхалаторна ваксина против Коронавирус и протест против колите без водачи, предвижда върховен пълководец на JPMorgan Chase.
Майкъл Чембалест, който управлява отдела за пазарна и капиталова тактика в отдела за ръководство на активи на банката на Уолстрийт, направи шокиращите прогнози в своя лист с „ Десетте изненади “ за 2024 година през уикенда.
Най-важното измежду пророчествата на начинаещия Нострадамус беше, че 81-годишният Байдън ще отпадне от конкуренцията „ някъде сред Супер вторник и изборите през ноември, като се базира на опасения за здравето “.
„ Супер вторник “ се отнася до президентските първоначални избори и събрания на 5 март, които ще се проведат допълнително от дузина щати, в това число Калифорния, Тексас, Масачузетс, Върмонт и Северна Каролина.
Победителят в надпреварите " Супер вторник " се счита за огромен любимец за вероятно хващане на номинацията на партията за президент.
Cembalest разгласява своите прогнози в бюлетин като знак на респект към някогашния пазарен пълководец на JPMorgan Байрън Уин, който е правил 10 прогнози всяка година в продължение на съвсем четири десетилетия преди гибелта си предходната година на 90-годишна възраст.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР