През юни Сердика Център поставя началото на специални събития, които

...
През юни Сердика Център поставя началото на специални събития, които
Коментари Харесай

Редки видове цветя и растения този уикенд в Сердика Център

През юни Сердика Център слага началото на специфични събития, които ще притеглят вниманието на посетителите със своите забавни тематики, експонати и посетители. От 11 до 13 юни на Голямата ротонда на равнище -1 в мола ще оживеят „ Тайни градини “, които ще показват на едно място малко познати цветя и растения, екзотични и рядко срещани типове кактуси, сукуленти, микро растения, билки и подправки. Цветното ревю ще е отворено за гости и в трите дни сред 12:00 и 20:00 часа.

В началото на лятото Сердика Център дава опция на всеки да предложения хубостта на природата в дома си по необикновен метод. По време на ревюто ще бъдат показани цветни украшения и решения за развъждане на цветя и други растения и билки - в дома, на терасата, в градината. Организаторите дават обещание огромно многообразие, далечни и невероятни растителни типове и аксесоари за развъждането им.

В събитието „ Тайните градини “ на Сердика Център ще се включат разнообразни култивиран центрове и разсадници, които ще покажат своите забавни растения. На ревюто ще открием още представители на интериорна и екстериорна растителност като модулни градини, скандинавски мъх и сукуленти; концептуални български марки за аксесоари, продуктови дизайнери и доста други.

 Сред участниците в „ Тайните градини “ са цветарски магазин „ Обича ме, не ме обича “, 3D Garden, Mini garden, Cactus-online.net, Fine arc studio, Цветята! “Домашни истории ” и Цветята! “Вълшебните тераси ”, Artemisia - цветни препоръки за по-зелен живот и други. Събитието се провежда взаимно с Cactus Lab - артикули и прекарвания с растения, които вършат живота на градския човек по-здравословен, зелен и хубав.

Пълна информация може да се открие на и във.

Цветното ревю ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Входът за посетителите е свободен!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР