През вчерашния ден Стефанос Циципас откри своето участие на тазгодишния

...
През вчерашния ден Стефанос Циципас откри своето участие на тазгодишния
Коментари Харесай

Зад мен има жена, имитираща пчела, изведете я: Куриозната претенция на Циципас

През вчерашния ден Стефанос Циципас откри своето присъединяване на тазгодишния Мастърс шампионат в Синсинати с двусетова победа над локалния представител Бен Шелтън, само че резултатът надалеч не бе това, което направи най-силно усещане в срещата. Всъщност дуелът бе белязан от един извънредно чудноват миг, в който гъркът изяви рекламация жена от публиката да бъде изведена от корта, тъй като имитира пчела.

Ситуацията се разигра в средата на втория сет, когато международният №4 застана на сервис линията, само че няколко пъти прекъсна осъществяването на началния си удар и размаха ракетата си, като че ли пробвайки да прогони насекомо. Съвсем скоро той се насочи към съдията на стола и обясни повода за необикновените си придвижвания.

" Зад мен има човек, който имитира пчела. Издава тон тъкмо преди да извърша сервис. Мислите ли, че това е обикновено? ", попита Циципас, след което се приближи до трибуните и изиска да узнае кой е виновникът. След като " следствието " завърши, гъркът още веднъж организира диалог с основния съдия и изиска въпросната жена да бъде изведена от корта.

В последна сметка до изпъждане не се стигна, защото дамата от публиката сервира своите извинения на тенисиста и дуелът продължи.

“There’s a person imitating a bee behind me ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР