През вчерашния ден стана ясно, че Новак Джокович със сигурност

...
През вчерашния ден стана ясно, че Новак Джокович със сигурност
Коментари Харесай

Вследствие на отказванията на Надал и Джокович: Григор става поставен в Монреал!

През вчерашния ден стана ясно, че Новак Джокович сигурно няма да пътува за Монреал, защото държавното управление на Канада не позволява неимунизирани чужденци да обитават в страната. Преди минути пък Рафаел Надал също разгласи своето отдръпване от Мастърса в Монреал, тъй като към момента изпитва дискомфорт в региона на корема и избира да не рискува утежняването на контузията, която му попречи да продължи присъединяване си на Уимбълдън.

Също по този начин от известно време се знаеше, че Александър Зверев няма да е кадърен да играе на това съревнование, имайки поради претърпяната интервенция след края на Ролан Гарос и по този метод се освободиха цели три места измежду 16-те сложени на Канадския Мастърс, които ще се употребяват от надлежно Райли Опелка, Роберто Батуста Агут и Григор Димитров.

Tака най-хубавият български тенисист ще има привилегията да заеме последното място измежду поставените играчи и това значи, че няма да срещне по-високоранкиран тенисист от себе си до етапа на осминафиналите, където го чака конфликт с един всред Даниил Медведев, Карлос Алкарас, Стефанос Циципас и Каспър Рууд.

Жребият за шампионата ще бъде изтеглен в 23:00 часа довечера.

Montreal seeds (atm) for the draw later today (4pm local):

1. Medvedev
2. Alcaraz
3. Tsitsipas
4. Ruud

5. Rublev
6. Auger-Aliassime
7. Sinner
8. Hurkacz

9. Norrie
10. Fritz
11. Berrettini
12. Schwartzman

13. Cilic
14. Opelka
15. Bautista Agut
16. Dimitrov

First out: Monfils
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР