През вчерашния ден екипи на видинската полиция и жандармерията са

...
През вчерашния ден екипи на видинската полиция и жандармерията са
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия с мащабна спецакция във Видин, четирима са арестувани

През вчерашния ден екипи на видинската полиция и жандармерията са правили дейна контролна активност в регионалния град и обитаеми места на територията на районното ръководство. Операцията е за противопоставяне на стандартната престъпност, гарантиране на добър публичен ред, обезпечаване на полицейско наличие в дребни обитаеми места и възстановяване на ситуацията по пътна сигурност.
В изискванията на необходимост криминалистите подхванали претършуване в апартамент във Видин, населяван от двама мъже – на 22 и 27 години. В жилището разкрили и иззели 26.91 грама бяло прахообразно вещество – реагирало на амфетамин при полевия наркотест, и 21.15 грама суха листна маса – индикирала на канабис при теста. Разследването по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане по чл.354а от Наказателния кодекс.
При инспекции на пет частни адреса – във Видин и с. Арчар, униформените открили общо 8.5 кубика дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис. На стопаните съставили актове по Закона за горите. По случаите са заведени пет преписки по чл.235 от Наказателния кодекс. 
В хода на интервенцията е било открито лице – оповестено за общодържавно търсене. С полицейска мярка за период до 24 часа, са били арестувани четирима (един от тях по Указа за битка с дребното хулиганство). 
Полицейските екипи ревизирали 187 лица (от тях 23-ма престъпен контингент) и 133 моторни транспортни средства. За установени нарушавания по Закона за придвижването по пътищата съставили 9 акта и 33 фиша.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР