През уикенда Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина

...
През уикенда Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина
Коментари Харесай

Като арабски шейх е!

През уикенда Благой Георгиев се ожени за своята другарка Полина Спасова. Това е втори брак за някогашния футболен национал, който има 4 деца от три дами. 

Най-големите деца на Благой – Йоана и Давид, са от връзката му с някогашната гимнастичка Христина Витанова.

Днес 37-годишната дама работи в компания за недвижими парцели.

" Христина е най-новият член на екипа, само че ентусиазмът, с който стартира работата си като " Консултант недвижими парцели “, сигурно ще я води надалеч. Хриси е някогашен народен играч по художествена гимнастика и носи цялото изяществото, което този спорт сътворява, само че й е дал и качества, които за работата в бизнеса, са извънредно значими – дисциплинираност, отговорност, взаимоотношение в екип. Христина е майка на две прелестни деца и знае какво значи да съграждаш дом за другите. Тя работи с цялата палитра от клиенти, само че специализира в работа с купувачи “ – четем в уеб страницата на нейния шеф.

Третото дете на Благой – Елай, е от рускинята Есмер Омерова. Те се ожениха през септември 2015 година в Москва, а момченцето се роди през юли 2016 година

През март 2018 година Георгиев призна пред bTV, че е в развой на бракоразвод. В единственото изявление по тематиката той разясни, че раздялата е по взаимно единодушие.

" Детето ще е с майка си, не желая да ги деля. Често пътувам до Москва и ще го виждам, когато мога. Не мога да пребивавам без децата си… Нямам проблеми с Есмер и Хриси, връзките ни са другарски. Няма трети човек, който да е намесен и при двете раздели “ – показа Благой пред bTV.

В края на 2020 година Есмер се омъжи за Максим Давидов.

Информацията събра LadyZone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР