През цялото време на кампанията бяхме близо до хората, защото

...
През цялото време на кампанията бяхме близо до хората, защото
Коментари Харесай

Атанасова: Не страдаме, че не ни викнаха на преговори

През цялото време на акцията бяхме покрай хората, тъй като не се срамим от това, което сме правили през последните години, в противен случай – гордеем се с всичко, което сме построили. Запазихме си постигнатите два мандата през април и двамата избрахме да сме народни представители от област Русе, тъй като сме се заели да работим за Русе и всички други общини. Това съобщи Десислава Атанасова , която дружно с Красен Кралев посети Русе.

" ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не страда от обстоятелството, че не е поканена за договаряния за сформиране на държавно управление. Парламентарната ни група ще бъде безапелационна, мощна, градивна и готова съпротива на ръководещите. Зa ГEPБ e пo-дoбpe дa бъдe дaлeч oт пapтии ĸaтo БCΠ и ДΠC, ĸoитo 12 гoдини държахме отвън влacттa. Скоро ще стане ясно, че зад “Има подобен народ ” стои дългата ръка на Движение за права и свободи и Държавна сигурност ” ", означи тя.

Готови сме за разговор с сътрудниците си от другите партии и с общинското управление в името на Русе и неговите цели за бъдещо развиване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР