През целия ден (от 04:32ч до 02:06ч на 15 юли)

...
През целия ден (от 04:32ч до 02:06ч на 15 юли)
Коментари Харесай

Молитвите в този ден се сбъдват

През целия ден (от 04:32ч до 02:06ч на 15 юли) Луната се движи на луфт. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи.

Луната е в символ Стрелец до 02:06ч на 15 юли.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Избягвайте да вземате значими решения. Луната настройва идеалистично и метафизичен. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Прекрасно време за духовни практики.

Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 12 лунен ден от 18:06ч на 13 юли до 19:07ч на 14 юли.

Ден на вербалната магия и включване на Божествената сила. Денят носи триумф и шанс на всеки, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго.

Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:07ч на 14 юли до 20:04ч на 15 юли.

26 безоблачен ден –Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то е за вас. Не би трябвало да са ви непознати земните наслади. Правете всичко с готовност и от сърце.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР