През целия ден Луната се движи на празен ход (от

...
През целия ден Луната се движи на празен ход (от
Коментари Харесай

Вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното

През целия ден Луната се движи на луфт (от 01:12ч до 18:37ч). Не назначавайте значими срещи, не вземайте значими решения, избягвайте сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение.

Луната е в символ Козирог до 18:37 ч.

Период за рутинна работа. Хората работят неотклонно, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Поставяйте всяко нещо на мястото му, създавайте ред, избягвайте безпорядъка. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Не е уместно за зъболекарски услуги с изключение на при незабавни и неотложни случаи. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек.

Продължава 13 лунен ден до 19:35ч на 13 август (от 18:50ч на 12 август)

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. От позиция на силата на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен запас, възобновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден би трябвало да се отнасяме с нужното внимание и съвестност. Процесите на подмладяване на организма в този момент са изключително дейни.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Не оставяйте започнатото. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование.

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Те все би трябвало да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за работа по грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката. Ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят разнообразни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да работят с кармата.

Не се ядосвайте на другите. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво тъкмо сме създали "погрешно" и в случай че е допустимо, да го изправим. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Ако се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:35ч на 13 август до 20:14ч на 15 август

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, с които ще ги зарадвате. Добре е мъжете обезателно да създадат подарък на дамите, да им се възхищават и радват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР