През тежки загуби премина една от най-гласовитите певици, но тази

...
През тежки загуби премина една от най-гласовитите певици, но тази
Коментари Харесай

Силните жени на 2019-а: Селин Дион

През тежки загуби мина една от най-гласовитите певици, само че тази година тя сподели, че е подготвена още веднъж да покорява сцената – освен с глас, със удивително шоу, само че и с избора си на тоалети. се любува на своите осъзнати 51 години и потвърждава, че стилът няма нищо общо с възрастта, изключително в случай че имаш дързостта да експериментираш самоуверено с модата и всички оръжия, които тя ни дава.
               
на Сеп 22, 2019 в 4:37 PDT

Прави го Селин Дион и без значение че през последните месеци предизвикваше двуполюсни реакции – и поради прекомерно слабата си фигура, и поради прекомерно ексцентричните си аутфити от време на време, тя е подготвена просто да съобщи: „ Правя това за себе си и желая да наподобявам мощна, красива, женствена и секси “. Като деец в изпълнителката на My Heart Will Go On доста добре знае, че няма по какъв начин да угоди на всички и ловко понася рецензиите. А на тези за слабата й фигура дава отговор с това, че сега се е запалила по балета и тренира най-малко четири пъти в седмицата. Нещо, което оказва помощ освен на тялото й, само че и на съзнанието й.
               
на Юни 24, 2019 в 12:49 PDT

За нея 50-те са най-хубавите й години и избира да се любува на всеки момент на сцената или в прегръдките на децата си. „ Всичко опира до куража да бъдеш себе си “ , безапелационна е певицата. А ние ви припомняме част от тоалетите, в които може да откриете мощна доза ентусиазъм за своя

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР