През тази седмица Kaufland ще предостави на клиентите си още

...
През тази седмица Kaufland ще предостави на клиентите си още
Коментари Харесай

Устойчиви текстилни предложения в Kaufland през август

През тази седмица Kaufland ще даде на клиентите си още по-голям избор от продукти, създадени от резистентен текстил. „ Зеленият “ ритейлър уголемява асортимента си от сертифицирани текстилни артикули с оферти за цялото семейство.

До 20-и август в това число потребителите на най-голямата комерсиална верига у нас могат да открият детски, дамски, мъжки суитшърти и панталони на атрактивни цени и със сертифицирано качество. Продуктите са от личните марки на ритейлъра – Oyanda®, Townland® и Hip & Hopps®. Те са създадени с грижа за природата и носят интернационалния документ Cradle to Cradle Certified®. Това е международно приет стандарт, който подсигурява, че продуктите са направени от екологично чисти и безвредни първични материали с визия за стопанска система без боклуци.

„ Отговорното отношение към околната среда е част от нашата политика за стабилно развиване и намира израз в асортимента на Kaufland. За да насърчим виновното извършване на покупки, ще предложим на клиентите ни още по-голям избор на резистентен текстил, като тази и идващите седмици включваме в настоящите ни седмични оферти нови сертифицирани текстилни артикули. “, разяснява Симон Хаубрих, шеф „ Нехранителни артикули “ в Kaufland България.

Ритейлърът регулярно включва в асортимента си текстилни артикули с интернационалните документи, с цел да отговори на възходящия интерес на потребителите към произхода на материалите, методите на произвеждане и стандарта на живот и изискванията на труд на хората, ангажирани в него. Затова огромна част от продуктите под личните марки на ритейлъра носят печатите на GOTS, MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, Global Recycled Standard и други. 

Всички настоящи седмични оферти на най-големия ритейлър у нас могат да бъдат прегледани в настоящата седмична листовка на Kaufland. Те са налични до привършване на количествата.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР