През тази седмица датското кралско семейство беше доста ангажирано, защото

...
През тази седмица датското кралско семейство беше доста ангажирано, защото
Коментари Харесай

Изневерил ли е принц Фредерик на съпругата си

През тази седмица датското кралско семейство беше много ангажирано, тъй като посрещаше испанските крал и кралица в родината си. Но до момента в който Фелипе и Летисия демонстрираха нормалната си непосредственост, принц Фредерик и евентуално са се справяли малко по-трудно с тази задача.
 Кралица Летисия и принцеса Мери по време на визитата на испанския крал и кралица в Дания
Принцеса Мери и кралица Летисия като в конкурс за хубост

Двете дами демонстрираха жанр

Името на престолонаследника на Дания се оказа забъркано в изказвания от страна на испанската преса, че е имал спекулация. Списание Lecturas твърди, че 55-годишният Фредерик е прекарал известно време с Хеновева Касанова по време на престоя си в Мадрид.

Хеновева е мексиканка и е известна в светските кръгове в Испания, където живее от години. Тя побърза да отхвърли всички изказвания за невярност от страна на принца. " Категорично отхвърлям всички изказвания за сантиментална връзка сред принц Фредерик и мен ", споделя тя в изказване за Hola.
 Хеновева Касанова

Хеновева Касанова

Тя добавя, че " въпросът " към този момент е в ръцете на юристите й, които ще защитят правото й на " чест, истина и персонално пространство ". Посещението на датския принц в Мадрид е било импровизирано, а Касанова е била изпратена да го съпровожда на галерия на Пикасо от общ другар, който по това време е бил болен.
 Фредерик с принцеса Мери тази седмица в Копенхаген

Фредерик с принцеса Мери тази седмица в Копенхаген

След изложбата, принц Фредерик и Хеновева Касанова са се разходили из парка Ретиро и са вечеря в известен ресторант в центъра на града - сигурно нещо, които хора, които имат загадка връзка, не биха създали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР