През тази година се навършва половин век от старта на

...
През тази година се навършва половин век от старта на
Коментари Харесай

Маргарита Хранова: Само с пенсията не се виждам!

През тази година се навършва половин век от старта на соловата кариера на Маргарита Хранова.

Тя обаче признава, че за жалост няма да има огромен концерт по този мотив и добавя, че не е отбелязала и навършването на 70 години. Освен, че самата организация е сложна, са нужни доста средства, както и постоянни спонсори, които в последно време не се намират елементарно.

В началото на този месец е била премиерата на новия им план с Орлин Горанов „ Златните песни на Златния Орфей “ на Държавна опера – Бургас. Изпълняват известните песни, спечелили призове на фестивала, както и такива, които не са били измежду наградените.

Отбелязали огромен триумф и с плана на Игор Марковски – „ Пеещи актьори “.
Немалко са и изявите й с Представителния отбор на въоръжените сили към Национална гвардейска част.

Все още избира да извършва сложни песни и счита, че постоянно й разпореждат точно такива поради гласовите й качества и професионализма й.
Енергията черпи от там, че това, с което се занимава я прави щастлива. Освен това получава и страховит заряд от контакта с публиката.

Разкрива, че се нуждае от много време след присъединяване, с цел да смъкна адреналина. След края на всеки концерт, има потребност да седне и да си почине. 
Пенсионерка е от 3-4 години, само че пенсията й след последната актуализация е към 500 лева Заради това се моли в никакъв случай да не й се постанова да разчита единствено на нея. 

През февруари си счупила ръката при много безразсъден случай. Оперирали я и й поставили пластина, само че Маргарита Хранова е безапелационна, че интервенцията не е била сполучлива. Ръката й стои като вдървена, само че допуска, че това може да е от пластината, която би трябвало да махне след година. 

Гледа да не прекалява с храната и залага на по-леки и здравословни храни, само че е безапелационна, че спортът не е нейното. Освен това не обича и да гладува, а има потребност да смъкна няколко кг. 

Твърди, че когато постави завършек на професионалните си задължения, може да се реалокира да живее в къщата си в Попово, само че за момента това не е алтернатива.
На въпроса дали се замисля по какъв начин би се чувствала на 80 години, Хранова дава отговор, че в случай че е здрава, ще има същия заряд и сила, каквито и в този момент, тъй като артистите са борци, привикнали да живеят на колела.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР